neljapäev, 27. juuni 2013

Viigimarja-datlitrühvlid

Retsept 2012 mai Oma Maitsest. Nii head... :)

- 75g kookosrasva või võid
- 4 dl riivitud porgandit
- 150g kivideta kuivatatud datleid
- 200g kuivatatud viigimarju
- 1 sl vanillsuhkrut
- 1,5 tl purustatud kardemoni
- 150g koorimata mandleid või päevalilleseemneid
- paneerimiseks kookoshelbeid, mooniseemneid jms

Ühenda kookosrasv, riivitud porgand ja tükeldatud datlid, viigimarjad. Kuumuta keemiseni, lisa maitseained, sega hästi läbi ja hauta kaane all väga mõõdukas kuumuses ligi tund, kuni porgand on omandanud karamellise maitse. Vajadusel püreesta ühtlasemaks. Jahuta segu, lisa siis röstitud ja purustatud mandlid või päevalilleseemned ning sega ühtlaseks koospüsivaks massiks. Veereta pallid ja paneeri meelepäraselt. Hoia jahedas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar