neljapäev, 17. aprill 2014

Prõksuv tatar


Nii tore on ikka inimestega rääkida ja avastada selliseid asju, millest Sul õrna aimugi ei olnud. Tänu oma naabrimehele (kes muideks on suurepärane kokk) sain teada, et ka tatar plaksub samamoodi nagu mais. Tulemuseks pisikesed krõmpsud tatraterakesed.

Vaja läheb:

tatar
kookosrasv

Kuidas teha:

Kuumuta kookosrasv poti põhjal kuumaks (kogu poti põhi peaks olema rasvaga kaetud), kata potipõhi tatraga ja pane kaas peale. Tatar hakkab prõksuma samamoodi nagu popkorn. Kui prõksumine on lõppenud, tõsta tatar potist välja jahtuma. Hea oleks panna tatar veidikeseks ajaks ka majapidamispaberile nõrguma. Ja mõnus snäkk ongi valmis.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar