Mida vaja:
- 1 tass jahu (meil gluteenivaba jahusegu)
- pool tassi suhkrut või muud magustajat (meie tegime pruuni suhkruga)
- 0,5 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl vanillipulbrit (meil oli vaniljesuhkrut)
- 1/3 tassi śokolaadinööpe või tükke
(- 2 spl maapähklivõid)
- 2 spl õli
- 2 spl taimset piima (meil oli köögi-kookoskoor)
Kuidas teeme:
Segame kuivad ained kokku ja siis lisame märjad ained ja segame kõik kokku ja ongi kõik! Kui taigen ei hakka kokku, lisa piima kuni hakkab.
Vormi käte vahel pallikesed ja vajuta pannile küpsisteks.
Küpseta 160-kraadides ahjus 11 minutit. Ahjust võttes näevad nad veel õrnad ja toored välja, aga lase neil 10 minutit jahtuda ja taheneda ning tarbi rahulolevalt (jaga sõbraga)!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar