teisipäev, 3. detsember 2013

Šokolaadi-mandli toortrühvlid

See blogi, kust Mari oma tatrapudru jaoks innustust sai, on täis nii isuäratavaid retsepte, et ma ei suutnud vastu panna sealt kohe midagi proovida :) Ja valisingi esimeseks ühe vähe aega nõudva maiustuse, toortrühvlid. Head, nagu ikka šokolaadised toortrühvlid tavaliselt on! Maitse poolest ei erine väga palju teistest sarnastest, kuid ega see nendest saadavat naudingut ei vähenda!

Mida vajad?

- 15 suurt kuivatatud kivita datlit
- 100g kookoshelbeid (või -laastusi)
- 100g mandleid (või teisi pähkleid omal valikul)
- 2 spl extra virgin kookosõli, toatemperatuuril
- 4 spl kakopulbrit (tegin kaarobiga)
- 1 spl vett
- 1 tl jahvatatud kaneeli

Tee nii:

Pista kõik ained köögikombaini ning töötle ühtlaseks massiks (et olla kindel, et töö saab korralikult tehtud, jahvatasin mandlid enne masinasse panekut peeneks ja lõikusin datlid tükkideks). Eemalda lõiketerad ning pane segu u 10 minutiks külmikusse. Seejärel vormi 15-20 väikest ümmargust pallikest ning veereta neid kas kakaopulbris, kookoshelvestes, jahvatatud mandlites või kaerahelvestes. Hoia enne serveerimist 20 minutit külmikus. Söö mõnu ja hea tujuga!


1 kommentaar: