Leidsin Kätrini kokkamispäevikust sellise huvitava retsepti. Olles tatrajahust ennegi küpsetanud, oskasin maitset veidi aimata. Vahelduseks päris mõnus. Pealegi tervislik ning täitsa muna-, piima-, gluteeni- ja suhkruvaba!
- 300 ml taimset piima
- 1 spl taimeõli
- 1 spl sidrunimahla
- 1 spl vahtrasiirupit (või mett)
- 1,25 dl tatrajahu
- 1,25 dl riisijahu
- 1 tl soodat
- 1/2 tl soola
- 1 suurem üleküpsenud banaan
- 300 ml taimset piima
- 1 spl taimeõli
- 1 spl sidrunimahla
- 1 spl vahtrasiirupit (või mett)
- 1,25 dl tatrajahu
- 1,25 dl riisijahu
- 1 tl soodat
- 1/2 tl soola
- 1 suurem üleküpsenud banaan
Sega omavahel piim, õli ja sidrunimahl. Teises kausis sega kokku jahud,
sooda ja sool. Haki banaan kahvliga väiksemateks tükkideks. Sega vedelikud ja
banaan jahu hulka. Sega võimalikult vähe, ainult nii palju, et jahu oleks segunenud.(Mul tuli üsnagi paks tainas, lisasin veel natuke vedelikku)
Küpseta rasvaines väikesed lusikapannkoogid. Serveeri
vahtrasiirupi või kodukootud moosiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar