laupäev, 19. oktoober 2013

Kõrvitsapüreesupp



See supp oli esimene, mida kõrvitsaga teha proovisin. Ja kuna kõigile väga maitseb, siis polegi teisi variante katsetanud. Seda suppi on nõus sööma isegi minu kallis abikaasa, kes muidu üldiselt (üksikute eranditega) supi poole ei vaatagi (söömisest rääkimata).
Kes teab soovitada sama maitsvat kõrvitsasuppi ilma piimatoodeteta, siis olen infole avatud! :)
Retsept pärit Nami-namist.

- 500g kõrvitsat
- 200g kartulit
- 200g porgandit
- 100g sulatatud juustu (Merevaik)
- vett
- soola, pipart, maitserohelist
Ise olen veel lisanud: cayenne pipart, paprikapulbrit, muskaati

Tükelda kõrvits, kartulid ja porgandid, pane potti.
Lisa niipalju vett, et see vaevu aedvilju katab. Hauta pehmeks, püreesta.
Lisa sulatatud juust ja maitsesta. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar