Üks mõnus sügisvärvides
köögiviljaroog kikerhernestega. Retsept on pärit Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust "Sügistoidud".
Vaja läheb:
2 keskmist
suvikõrvitsat
1 baklažaan
2
küüslauguküünt
2 punast
paprika
2 suurt
kartulit
1 sibul
1 sl
koriandiseemneid
4 sl
oliiviõli
400g
tomateid
400g
konserveeritud kikerherneid
soola ja
musta pipart
Haki küüslauk, lõika
suvikõrvitsad jämedateks viiludeks ja baklažaan kangideks. Lõika ka paprika suuremateks tükkideks, koori
kartulid ja lõika kuubikuteks. Koori sibul ja lõika sektoriteks. Pane kõik
köögiviljad ahjuvormi, sega hulka koriandiseemned, oliiviõli ja sool ning must
pipar vastavalt soovile. Küpseta 220 kraadises ahjus 30 minutit. Paar korda
võiks küpsetamise ajal köögivilju segada.
Lisa juurde tükeldatud
tomatid ja kikerherned ning küpseta veel 15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar