See retsept on oodanud postitamist juba pikemat aega, aga nüüd lõpuks saan selle siis siia üles.
Avastasin nende küpsiste retsepti siit (tegin mitu kohendust) ja need on saanud meie pere ning mis seal salata ka kõikide külaliste
suurteks lemmikuteks. Tegemine on imelihtne. Antud kogusest tuleb ca 2 ahjuplaaditäit.
Vaja läheb:
100g
kookosrasva (loomulikult võib teha ka võiga, kellele sobib)
125g
toor-roosuhkrut
200g
keedetud ja püreestatud kõrvitsat
225 g
gluteenivaba jahusegu (olen pannud ca 110g riisijahu, 80g kaerajahu ja 35g
kartulijahu)
1 tl
küpsetuspulbrit
1 tl soodat
1 tl kaneeli
Kuidas teha:
Vahusta toasoe rasvaine suhkruga
heledaks ja lisa kõrvitsapüree. Sega eraldi kausis kokku jahud, küpsetuspulber,
sooda ja kaneel ning lisa kõrvitsasegule. Tõsta lusikaga taignaportsud
küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar