kolmapäev, 13. november 2013

Mandlimaigulised pannkoogid

Selle kuu Pereköök on pühendatud gluteeni- ja laktoosivabadele toitudele. Kui suurepärane! :)
Esimesena sai katsetatud mandlihõngulisi pannkooke, mida võid teha nii:

- 2,5 dl riisijahu
- 1 dl mandlijahu
- 1 sl maisitärklist
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl soola
- 2 sl roosuhkrut või vahtrasiirupit või mett
- 2,5 dl mandlipiima
- 2 muna
- 1 sl päevalilleõli või sulatatud kookosõli
- praadimiseks meelepärast rasvainet

Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15-20 minutit enne küpsetamist seista. Prae pannil.
Minu jaoks jäi tainas nii tehes liiga paks, seega lisasin veel vedelikku, et saada õhemad pannkoogid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar