Selle kuu Pereköök on pühendatud gluteeni- ja laktoosivabadele toitudele. Kui suurepärane! :)
Esimesena sai katsetatud mandlihõngulisi pannkooke, mida võid teha nii:
- 2,5 dl riisijahu
- 1 dl mandlijahu
- 1 sl maisitärklist
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl soola
- 2 sl roosuhkrut või vahtrasiirupit või mett
- 2,5 dl mandlipiima
- 2 muna
- 1 sl päevalilleõli või sulatatud kookosõli
- praadimiseks meelepärast rasvainet
Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15-20 minutit enne küpsetamist seista. Prae pannil.
Minu jaoks jäi tainas nii tehes liiga paks, seega lisasin veel vedelikku, et saada õhemad pannkoogid.
Esimesena sai katsetatud mandlihõngulisi pannkooke, mida võid teha nii:
- 2,5 dl riisijahu
- 1 dl mandlijahu
- 1 sl maisitärklist
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl soola
- 2 sl roosuhkrut või vahtrasiirupit või mett
- 2,5 dl mandlipiima
- 2 muna
- 1 sl päevalilleõli või sulatatud kookosõli
- praadimiseks meelepärast rasvainet
Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15-20 minutit enne küpsetamist seista. Prae pannil.
Minu jaoks jäi tainas nii tehes liiga paks, seega lisasin veel vedelikku, et saada õhemad pannkoogid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar