Siit tulevad ühed väga, väga
maitsvad muffinid. Mulle muidugi maitsesidJ
Aga et mu mees ka neid kiidab ja mitu tükki järjest sööb – järelikult peavad
ikka need mitte nisujahuga muffinid tõeliselt hästi olema välja kukkunud.
Originaalretsept pärineb siit.
12 muffinit.
Vaja läheb:
220g
gluteenivaba jahusegu (panin 100g riisijahu, 60g kaerajahu ja 60g kartulijahu)
75g
kookossuhkrut
70g
kookoshelbeid
1,5 tl
küpsetuspulbrit
200g
(külmutatud) vaarikaid
75g
sulatatud palmirasva
1 dl
kookospiima
2 muna
Kookosekate:
1 muna
50g
kookossuhkrut
50g
sulatatud palmirasva
100g
kookoshelbeid
Kuidas teha:
Sega kausis suhkur, jahud,
küpsetuspulber, kookoshelbed ja külmutatud vaarikad. Teises kausis klopi lahti munad, lisa piim ja sulatatud palmirasv. Seejärel sega mõlemad segud kokku ja
jaota muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Vahepeal valmista kookosekate.
Selleks vahusta muna suhkruga, lisa sulatatud rasvaine ja kookoshelbed. Võta
pann ahjust, määri kookosekate muffinitele ja küpseta veel 10 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar